zondag 11 maart 2012

Rappers vervolgd om anti-Wilderslied

Raheem Joughlaf en Tolga Atac van de Twentse rapformatie Penn Connection worden vervolgd om een anti-Wilderslied. Dit schrijft TC Tubantia. Volgens justitie voelt de PVV-leider zich terecht bedreigd door het rapnummer en de bijbehorende clip. De twee rappende Tukkers kunnen in het ergste geval de gevangenis indraaien.

Dit zou overigens niet de eerste keer zijn dat ze een cel van binnen zien. Joughlaf en Atac leerden elkaar kennen in de gevangenis in Zutphen. In het omstreden nummer worden mensen aangezet om Wilders iets aan te doen, zo stelt Justitie. Ook de video laat niets aan de verbeelding over. In het nummer zitten teksten als: "degene die je leven gaat beƫindigen wens ik een plek in de hemel toe".

In de clip, die niet door de rappers zelf is gemaakt en die inmiddels offline lijkt te zijn, is een foto te zien van Wilders die wordt doorboord met een kogel. Atac meldt dat het absoluut niet de bedoeling was om aan te zetten tot geweld. Het nummer zou niet meer zijn dan een reactie op de harde haatzaaitaal van de PVV over de islam, zo zegt hij.

Het nummer (met een andere clip) kunt u hieronder zien in een filmpje!

Bron: WaarMaarRaar.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7 dagen lang 24 topelektronica-aanbiedingen